MOMS

Rådgivning i moms- og
afgiftsspørgsmål
samt assistance i
moms og afgiftssager

MOMS

I TaxMaster ved vi, hvad det vil sige at drive virksomhed. Vi har den nødvendige indsigt og erfaring til at kunne rådgive kunder om mange forhold, heriblandt moms.

TaxMaster tilbyder rådgivning på alle moms- og afgiftstekniske områder, og vores momseksperter er i besiddelse af stor faglig kompetence og praktisk erfaring.

TaxMaster yder ligeledes assistance i forbindelse med tvister om afregning af moms og afgifter mv.

Momssager

TaxMaster rådgiver også i forbindelse med momssager. Momssager kan være vanskelige at få igennem ’systemet’, og det er derfor vigtigt, at sagen gribes rigtigt an fra begyndelsen. Ellers risikerer man i sidste ende at tabe sagen.

Dækning af omkostninger og fradrag ved skattesager

For personer og selskaber kan der kun opnås godtgørelse af rådgiverudgifter afholdt i forbindelse med klage til Skatteankenævn, Landsskatteret og domstole.

Moms og afgiftsgennemgang

Indenfor moms og afgifter kommer der hele tiden nye regler eller retspraksis, der ændrer området. TaxMaster oplever at virksomheder ofte betaler for meget eller for lidt i moms eller afgifter. Derfor kan det være, at din virksomhed vil have godt af en gennemgang af sin håndtering af moms og afgifter.

En moms- og afgiftsgennemgang er en service, der sætter din virksomhed i fokus, hvilket potentielt kan styrke din virksomheds risikoprofil og optimere dens moms- og afgiftsbetalinger. TaxMasters professionelle rådgivere gennemgår alle hjørner af din virksomhed, hvilket resulterer en ajourføring af virksomhedens moms og afgifter.

Handleplan
Gennemgangen af moms og afgifter vil starte med et besøg hos din virksomhed. Besøgets varighed afhænger af virksomheds størrelse og kompleksitet. Det giver os et billede af din virksomheds nuværende moms- og afgiftssituation, med et praktisk kendskab til virksomhedsmiljø og udfordringer. Det sikrer at vi ikke overser en produktionsgang, der kan optimere eller stabilisere dine afgiftsbetalinger.

Efter besøget vil din virksomhed modtage en tilbagemelding på kvaliteten af moms– og afgiftsarbejdet, og med relevante løsningsmodeller og anbefalinger der sikrer din virksomheds rigtige håndtering af moms– og afgiftsbetalinger.

TAXMASTERS TEAM BESTÅR AF DISSE KOMPETENTE SKATTE- OG MOMSRÅDGIVERE:

Thorbjørn Helmo Madsen
Direktør, Partner

Telefon +45 7023 2222
Direkte +45 3832 0633
Mobil +45 2332 3494
thm@TaxMaster.dk

John Rasmussen
Direktør, Partner

Telefon +45 7023 2222
Direkte +45 3832 0658
Mobil +45 9363 0036
jra@TaxMaster.dk

KONTAKT

Vi søger en skatterådgiver, der kan indgå i vores lille team.

Du skal have interesse for kunderådgivning, være servicemindet og være kvalitetsbevidst.

Du skal have erfaring med skattemæssige forhold.

Vi rådgiver indenfor et bredt spekter af skattelovgivningen, herunder skattemæssig rådgivning for personer og erhvervsvirksomheder samt i forbindelse med generationsskifter, virksomhedsomdannelser, omstruktureringer af virksomheder m.v.

Endvidere arbejder vi meget med udlandsforhold, da området er i stærk vækst på grund af stigende globalisering og arbejde over landegrænser.

Du behøver ikke at have fuld viden indenfor alle disse områder, men en grundig viden på flere af områderne vil være en fordel.

Jobbet indebærer kommunikation på engelsk. Du behøver ikke at være perfekt til at kommunikere på engelsk, det vigtigste er, at du tør!

Du skal kunne arbejde med hurtige opgaveløsninger og arbejde med presserende opgaver.

Kendskab til moms og afgifter er absolut ikke en ulempe, men absolut ingen betingelse.

Du vil få en løn der matcher dine kvalifikationer.

Taxmaster ApS

TaxMaster ApS har eksisteret siden 2003 og har kontor i Brøndby/Glostrup med dejlige lokaler og god parkering.

Vi er et mindre skatterådgivningsfirma, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne.

Vores væsentligste kundesegment er mindre og mellemstore revisionsvirksomheder, idet 80-90 % af vores kunder er revisorvirksomheder beliggende i hele landet.

Vi besvarer dagligt et utal af spørgsmål. Vi hjælper med klagesager, der behandles af skatteankestyrelsen og med at føre skattesager. Vi foretager alle former for omstruktureringer, avanceopgørelser mv.
Kort sagt beskæftiger vi os med alt inden for skatterådgivning.

Vi er medlem af et internationalt netværk – IECNET – hvor vi har samarbejdspartnere i ca. 70 lande i hele verden. For den rette vil der være mulighed for kunne komme på medarbejderkurser sammen med medarbejdere fra mange andre lande.

Ansøgningen fremsendes til enten Thorbjørn Helmo Madsen: thm@taxmaster.dk eller John Rasmussen: jra@taxmaster.dk.

Hvis du vil spørge om noget, kan du ringe til Thorbjørn: 2332 3494 eller
John: 9363 0036

Vi glæder os til at høre fra dig.

Thorbjørn Helmo Madsen og John Rasmussen

TELEFON: + 45 7023 2222
info@TaxMaster.dk
CVR 1011 7453
PARK ALLÉ 295, 2. SAL   ·    DK-2605 BRØNDBY
Find vej til TaxMaster >