MOMS

Rådgivning i moms- og
afgiftsspørgsmål
samt assistance i
moms og afgiftssager

MOMS

I TaxMaster ved vi, hvad det vil sige at drive virksomhed. Vi har den nødvendige indsigt og erfaring til at kunne rådgive kunder om mange forhold, heriblandt moms.

TaxMaster tilbyder rådgivning på alle moms- og afgiftstekniske områder, og vores momseksperter er i besiddelse af stor faglig kompetence og praktisk erfaring.

TaxMaster yder ligeledes assistance i forbindelse med tvister om afregning af moms og afgifter mv.

Momssager

TaxMaster rådgiver også i forbindelse med momssager. Momssager kan være vanskelige at få igennem ’systemet’, og det er derfor vigtigt, at sagen gribes rigtigt an fra begyndelsen. Ellers risikerer man i sidste ende at tabe sagen.

Dækning af omkostninger og fradrag ved skattesager

For personer og selskaber kan der kun opnås godtgørelse af rådgiverudgifter afholdt i forbindelse med klage til Skatteankenævn, Landsskatteret og domstole.

Moms og afgiftsgennemgang

Indenfor moms og afgifter kommer der hele tiden nye regler eller retspraksis, der ændrer området. TaxMaster oplever at virksomheder ofte betaler for meget eller for lidt i moms eller afgifter. Derfor kan det være, at din virksomhed vil have godt af en gennemgang af sin håndtering af moms og afgifter.

En moms- og afgiftsgennemgang er en service, der sætter din virksomhed i fokus, hvilket potentielt kan styrke din virksomheds risikoprofil og optimere dens moms- og afgiftsbetalinger. TaxMasters professionelle rådgivere gennemgår alle hjørner af din virksomhed, hvilket resulterer en ajourføring af virksomhedens moms og afgifter.

Handleplan
Gennemgangen af moms og afgifter vil starte med et besøg hos din virksomhed. Besøgets varighed afhænger af virksomheds størrelse og kompleksitet. Det giver os et billede af din virksomheds nuværende moms- og afgiftssituation, med et praktisk kendskab til virksomhedsmiljø og udfordringer. Det sikrer at vi ikke overser en produktionsgang, der kan optimere eller stabilisere dine afgiftsbetalinger.

Efter besøget vil din virksomhed modtage en tilbagemelding på kvaliteten af moms– og afgiftsarbejdet, og med relevante løsningsmodeller og anbefalinger der sikrer din virksomheds rigtige håndtering af moms– og afgiftsbetalinger.

TAXMASTERS TEAM BESTÅR AF DISSE KOMPETENTE SKATTE- OG MOMSRÅDGIVERE:

KONTAKT

TELEFON: + 45 7023 2222
info@TaxMaster.dk
CVR 1011 7453
PARK ALLÉ 295, 2. SAL   ·    DK-2605 BRØNDBY
Find vej til TaxMaster >