SKAT

Rådgivning i skattespørgsmål
og assistance i skattesager

SKAT

Skatteområdet er yderst komplekst, og der skabes løbende ny praksis på området. Visse elementer er så komplicerede, at det kræver specialiseret viden. Den viden har TaxMaster.

Som erhvervskunde har du mulighed for at anvende vores skatteeksperter i relation til alle sager, der berører områderne skat, generationsskifte, arv, mv. Men vores skatteeksperter rådgiver også privatkunder, der har komplicerede skatteforhold.

SKATTESAGER

TaxMaster rådgiver også i forbindelse med skattesager. Netop skattesager kan være vanskelige at få igennem ’systemet’, og det er derfor vigtigt, at sagen gribes rigtigt an fra begyndelsen. Ellers risikerer man i sidste ende at tabe sagen. TaxMaster vurderer om sager skal klages. TaxMaster assisterer med skattesager. Hvis det er nødvendigt med juridisk assistance, samarbejder TaxMaster med erfarne og dygtige advokater.

Dækning af omkostninger ved skatteklagesager.

For personer og selskaber kan der kun opnås godtgørelse af rådgiverudgifter afholdt i forbindelse med klage til Skatteankenævn, Landsskatteret og domstole.

Der kan IKKE opnås godtgørelse i forbindelse med sagens behandling hos SKAT.

For personer og selskaber godtgøres altid 50 % af skatteyderens omkostninger til TaxMaster, dog kan der opnås 100 % godtgørelse, hvis du får medhold i overvejende grad.

TAXMASTERS TEAM BESTÅR AF DISSE KOMPETENTE SKATTE- OG MOMSRÅDGIVERE:

KONTAKT

TELEFON: + 45 7023 2222
info@TaxMaster.dk
CVR 1011 7453
PARK ALLÉ 295, 2. SAL   ·    DK-2605 BRØNDBY
Find vej til TaxMaster >