PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

OPLYSNINGSPLIGT HJEMMESIDE

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

  • At TaxMaster ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
  • At du er velkommen til at kontakte John Rasmussen – Telefon: 38320658 – Mail: jra@taxmaster.dk.
  • At formålet med behandling af dine personoplysninger er, at levere vores varer eller tjenesteydelser til dig og din virksomhed, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 5 stk. 1 b.
  • At retsgrundlaget (hjemlen) for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 a, og/eller den indgåede aftale/kontrakt/bestilling jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b, og/eller lovgivning  jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 c, og/eller for at den dataansvarlige, eller en tredjemand, kan forfølge en legitim interesse, (medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn)  jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen er markedsføring af nye ydelser/produkter.
  • At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige (f. eks. navn, adresse), fortrolige (f. eks. cpr.nummer) og/eller følsomme/særlige personoplysninger (f. eks. helbredsoplysninger).
  • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere.
  • At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS. Alle vores databehandlere er godkendte i overensstemmelse med EU-kommissionens og databeskyttelsesforordningens krav, hvilket vi på opfordring gerne dokumenterer.
  • At vi har modtaget personoplysningerne fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.
  • At vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning.
  • At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke personens rettigheder og frihedsrettigheder.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.
  • Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
  • Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.
  • Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysningerne.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
  • Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret, og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

TAXMASTERS TEAM BESTÅR AF DISSE KOMPETENTE SKATTE- OG MOMSRÅDGIVERE:

Thorbjørn Helmo Madsen
Direktør, Partner

Telefon +45 7023 2222
Direkte +45 3832 0633
Mobil +45 2332 3494
thm@TaxMaster.dk

John Rasmussen
Direktør, Partner

Telefon +45 7023 2222
Direkte +45 3832 0658
Mobil +45 9363 0036
jra@TaxMaster.dk

Thorbjørn har været revisor i mere end 40 år og været direktør for TimeVision, Frederiksberg.

Thorbjørn har undervist andre revisorer i skat i over 30 år og gør det stadig.

Han grundlagde og redigerer stadig RevisorManual – han har endvidere været censor på CBS og SDU i mange år.

Thorbjørn har været medlem af bestyrelsen i Foreningen af Registrerede Revisorer.

I det internationale samarbejde IECnet har Thorbjørn være i bestyrelsen i mange år – bl.a. som næstformand og formand for forretningsudvalget. I dag er Thorbjørn æresmedlem og stadig meget aktiv i foreningen.

Thorbjørn er og har været en meget benyttet foredragsholder og meget benyttet i radio og TV.

John har arbejdet med skat i mere end 40 år. Først 27 år i det kommunale og statslige skattevæsen og siden 2006 hos TaxMaster ApS (tidligere TimeTax). I skattevæsenet har John udover komplicerede skattesager haft opgaver som team- og afdelingsleder.

John er medredaktør på RevisorManual, som udkommer 2 gange om året.

John er endvidere med i Karnov Groups forfatterkorps og står for redigering af forskellige temaer inden for skatteretten, bl.a. til- og fraflytning, arbejdsudleje, rette indkomstmodtager.

John har i 5 år været redaktør af TaxMaster ApS’ udgivelser MorgenSkat og MorgenMoms.

TaxMaster blev stiftet i 2003 af Thorbjørn Helmo Madsen. Selskabet er vokset støt igennem årene.

KONTAKT

Vi søger en skatterådgiver, der kan indgå i vores lille team.

Du skal have interesse for kunderådgivning, være servicemindet og være kvalitetsbevidst.

Du skal have erfaring med skattemæssige forhold.

Vi rådgiver indenfor et bredt spekter af skattelovgivningen, herunder skattemæssig rådgivning for personer og erhvervsvirksomheder samt i forbindelse med generationsskifter, virksomhedsomdannelser, omstruktureringer af virksomheder m.v.

Endvidere arbejder vi meget med udlandsforhold, da området er i stærk vækst på grund af stigende globalisering og arbejde over landegrænser.

Du behøver ikke at have fuld viden indenfor alle disse områder, men en grundig viden på flere af områderne vil være en fordel.

Jobbet indebærer kommunikation på engelsk. Du behøver ikke at være perfekt til at kommunikere på engelsk, det vigtigste er, at du tør!

Du skal kunne arbejde med hurtige opgaveløsninger og arbejde med presserende opgaver.

Kendskab til moms og afgifter er absolut ikke en ulempe, men absolut ingen betingelse.

Du vil få en løn der matcher dine kvalifikationer.

Taxmaster ApS

TaxMaster ApS har eksisteret siden 2003 og har kontor i Brøndby/Glostrup med dejlige lokaler og god parkering.

Vi er et mindre skatterådgivningsfirma, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne.

Vores væsentligste kundesegment er mindre og mellemstore revisionsvirksomheder, idet 80-90 % af vores kunder er revisorvirksomheder beliggende i hele landet.

Vi besvarer dagligt et utal af spørgsmål. Vi hjælper med klagesager, der behandles af skatteankestyrelsen og med at føre skattesager. Vi foretager alle former for omstruktureringer, avanceopgørelser mv.
Kort sagt beskæftiger vi os med alt inden for skatterådgivning.

Vi er medlem af et internationalt netværk – IECNET – hvor vi har samarbejdspartnere i ca. 70 lande i hele verden. For den rette vil der være mulighed for kunne komme på medarbejderkurser sammen med medarbejdere fra mange andre lande.

Ansøgningen fremsendes til enten Thorbjørn Helmo Madsen: thm@taxmaster.dk eller John Rasmussen: jra@taxmaster.dk. Senest 1. marts 2021

Hvis du vil spørge om noget, kan du ringe til Thorbjørn: 2332 3494 eller
John: 9363 0036

Vi glæder os til at høre fra dig.

Thorbjørn Helmo Madsen og John Rasmussen

TELEFON: + 45 7023 2222
info@TaxMaster.dk
CVR 1011 7453
PARK ALLÉ 295, 2. SAL   ·    DK-2605 BRØNDBY
Find vej til TaxMaster >